Urgente Instalatii Electrice Brasov

Servicii electrice de urgență 24 / 24

Problemele de electricitate nu reprezintă doar un inconvenient, ci pot fi, de asemenea, un pericol pentru siguranță în anumite circumstanțe. Ori de câte ori întâmpinați o problemă cu sistemul electric, Meșterul Tău poate sări în ajutor cu servicii electrice de urgență. De la întrerupătoare de circuit declanșate și prize supraîncărcate până la o defecțiune electrică la scară mai mare care are ca rezultat o întrerupere a curentului, nicio lucrare de urgență nu se află în afara domeniului nostru de activitate. Compania noastră oferă atât servicii electrice rezidențiale, cât și servicii electrice comerciale și industriale la prețuri competitive.

Siguranța clienților noștri este prioritatea noastră

Dacă vă confruntați cu o problemă a sistemului electric, suntem la un telefon distanță pentru a interveni cu reparații de urgență sau cu o evaluare.

Contactați-ne pentru servicii urgente

Dacă nu sunteți sigur dacă problema dumneavoastră constituie o urgență electrică, nu ezitați să ne contactați pentru a vorbi cu unul dintre dispeceri.

Ce reprezintă o urgență electrică?

Urgente Instalatii Electrice Brasov – Meșterul Tău încurajează clienții să apeleze la serviciile electrice de urgență la primul semn de defecțiune. Dacă problema apare în timpul nopții, nu este recomandat să așteptați până dimineața pentru a obține ajutor. Deoarece urgențele electrice nerezolvate pot declanșa incendii, nu întârziați să solicitați intervenție în regim de urgență. Iată câteva semne care necesită servicii electrice de urgență:

  • Un miros de ars neidentificat în casă
  • Un întrerupător sau o priză electrică este fierbinte la atingere
  • Un întrerupător se declanșează în mod repetat
  • Se aude un bâzâit de la o priză sau de la un întrerupător
  • Luminile pâlpâie continuu
  • Există o pierdere de putere parțială sau completă în casă
Urgente Instalatii Electrice Brasov

Ce ar trebui să faceți în cazul unui probleme electrice?

Încurajăm toate persoanele să ne contacteze la orice oră din zi și din noapte de fiecare dată când se confruntă cu o problemă electrică. Echipa noastră de electricieni calificați oferă servicii de primă clasă și o comunicare clară și onestă. Fie că aveți nevoie de servicii electrice urgente, fie că sunteți interesați de servicii de îmbunătățire a sistemului actual de electricitate, echipa Meșterul Tău poate interveni cu opțiuni eficiente și de lungă durată. În cazul în care problema cu care vă confruntați necesită servicii de urgență, iată care sunt primele măsuri pe care le puteți pune în aplicare:

Urgente Instalatii Electrice BrasovDacă vă achitați facturile la electricitate întotdeauna la timp, atunci locuința sau afacerea dumneavoastră nu ar trebui să rămână niciodată fără curent. Dacă vă confruntați cu o întrerupere bruscă de curent, întrebați-vă vecinii sau pe cei din imediata apropiere dacă ei au curent. Dacă doar locuința sau imobilul dumneavoastră a rămas fără curent, atunci cel mai recomandat este să solicitați servicii electrice de urgență.

Urgente Instalatii Electrice Brasov – Declanșarea repetată a curentului este o altă situație în care vă încurajăm să solicitați serviciile noastre în regim de urgență. Majoritatea persoanelor dețin foarte multe echipamente și gadget-uri, ceea ce duce adesea la supraîncărcarea prizelor electrice în locuințe și medii de lucru. Atunci când solicitați mai multă energie electrică decât poate oferi sistemul electric, poate avea loc declanșarea unui întrerupător. Declanșarea în mod repetat a înterupătorului poate duce la o defecțiune electrică care necesită atenția unui electrician.

Urgente Instalatii Electrice BrasovÎn cazul unui incendiu electric, cel mai important este să încercați să vă păstrați calmul. În primul rând, va trebui să opriți alimentarea aparatului sau a zonei afectate – deconectați-l de la priză sau opriți panoul electric. Bicarbonatul de sodiu poate fi o modalitate eficientă de a stinge un foc mic, cum ar fi o priză de alimentare care sfârâie sau un prăjitor de pâine care a luat foc. Nu folosiți niciodată apă pentru a stinge un incediu electric, deoarece aceasta este cauza principală a unui șoc electric.

Chiar dacă reușiți să stingeți incendiul pe cont propriu, este recomandat să ne contactați pentru ca un electrician să poată veni la fața locului să evalueze daunele.

Urgente Instalatii Electrice BrasovUrgente Instalatii Electrice Brasov – Un șoc electric poate duce la arsuri, stop cardiac sau deces, în funcție de tipul de curent implicat, de cât de mare este tensiunea și de modul în care curentul a călătorit prin corpul persoanei. Nu atingeți și nu mișcați persoana afectată dacă aceasta este încă în contact cu o sursă de curent.

Opriți sursa de electricitate dacă puteți face asta în siguranță și sunați imediat la 112. Solicitați serviciile noastre în regim de urgență dacă vă confruntați în continuare cu o problemă electrică. Odată ce sursa de energie a fost eliminată, persoana afectată poate primi primul ajutor.

Call Now Button